APARTMAJI & SOBE V CENTRU VIPAVE

 
line decor

apartmaji Koren Vipava

line decor
   
 
 

 
 

APARTMA "PODFAROVŽ"

V tem apartmaju je ena spalnica (dve ležišči), kopalnica, veža, polno opremljena kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom. Del tega apartmaja je tudi balkon z dvema stoloma in mizo. Od tu je prelep pogled na zadnje dvorišče in vrt, na stari vipavski grad ter na dijaške domove Škofijske gimnazije Vipava in goro Nanos. Za vaše dobro počutje je na voljo tudi in fen, kakor v vseh ostalih apartmajih. Potrebno je omeniti, da ima ta apartma balkon kjer se sliši šumenje reke Vipave, kar ob poletnih večerih naredi to prijeten kotiček za ohladitev.

 

APARTMA "ZA TABROM"

Posebnost tega apartmaja so okrogle stopnice, ki vodijo iz dnevnega prostora do treh ležišč. Eno ležišče ja v majhni sobi, drugi dve postelji pa v drugem prostoru. Ravno tako je tukaj kuhinja z jedilno mizo in kopalnica, Dva metra od vhodnih vrat je balkon s pogledom na atrij, ki ga lahko gostje mirno uporabljajo.

 

APARTMA "PODSKALCA"

Spalnica za dva, kopalnica, kuhinja z dnevnim prostorom in balkon sestavljajo ta apartma. Potrebno je omeniti, da ima ta apartma balkon kjer se sliši šumenje reke Vipave, kar ob poletnih večerih naredi to prijeten kotiček za ohladitev.

 

APARTMA "POD LIPCO"

Podobno kot pri zgornjih apatmajih ima tudi apartma "Pod lipco" spalnico za dva, kopalnico, popolnoma opremljeno kuhinjo z dnevnim prostorom, v katerem je kavč.

 
 
 
     

 

 

©2016 David