APARTMAJI & SOBE V CENTRU VIPAVE

 
line decor

apartmaji Koren Vipava

line decor
   
 
 

 
 

APARTMA "PODFAROVŽ"

V tem apartmaju je ena spalnica (dve ležišči), kopalnica, veža, polno opremljena kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, kjer sta še dve ležišči (eno dodatno). Del tega apartmaja je tudi balkon z dvema stoloma in mizo. Od tu je prelep pogled na zadnje dvorišče in vrt, na stari vipavski grad ter na dijaške domove Škofijske gimnazije Vipava. Za vaše dobro počutje je na voljo tudi in fen, kakor v vseh ostalih apartmajih.

 

APARTMA "ZA TABROM"

Posebnost tega apartmaja so okrogle stopnice, ki vodijo iz dnevnega prostora do treh ležišč. Eno ležišče ja v majhni sobi, drugi dve postelji pa v drugem prostoru. V dnevni sobi pa je še eno normalno, ter eno dodatno ležišče. Ravno tako je tukaj kuhinja, kopalnica, TV, radio, jedilna miza... Dva metra od vhodnih vrat je balkon s pogledom na atrij, ki ga lahko gosti mirno uporabljajo.

 

APARTMA "PODSKALCA"

Spalnica za dva, kopalnica, kuhinja z dnevnim prostorom in balkon sestavljajo ta apartma. V dnevnem prostoru je na voljo raztegljiv kavč, ki lahko ponudi še dve dodatni ležišči za dva otroka. Potrebno je omeniti, da ima ta apartma balkon kjer se sliši šumenje reke Vipave, kar ob poletnih večerih naredi to prijeten kotiček za ohladitev.

 

APARTMA "POD LIPCO"

Podobno kot pri zgornjih apatmajih ima tudi apartma "Pod lipco" spalnico za dva, kopalnico, popolnoma opremljeno kuhinjo z dnevnim prostorom ter še eno dodatno učno sobo, opremljeno s pisalno mizo in pisarniškim stolom. V dnevnem prostoru je eno normalno ter še eno dodatno ležišče, kar pomeni da v tem apartmaju lahko prenočijo štirje gosti.

 

 
 
 
     

 

 

©2016 David